O femeie s-a îndrăgostit de Statuia Libertății
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Americanii nu sunt cele mai echilibrate persoane, dar uneori și nebuniile lor par desprinse din literatura Science-Fiction. Ultima știre de peste ocean este că o femeie vrea să se mărite cu Statuia Libertății. Aceasta i-a găsit și un alint monumentului, îi spune Libby.

Autor: Patricia Bîea

Amanda Whittaker, cea care s-a îndrăgostit de statuie, suferă de o boală care o determină să fie atrasă sexual de obiecte (objectum sexualis). Acum a ajuns la Statuia Libertăţii, cea mai recentă "cucerire" a ei, după ce în adolescenţă a avut o "aventură" cu un set de tobe.

Ea a declarat pentru The Sun că Statuia Libertății este iubita cu care are o relaţie la distanţă şi este fascinată de frumusețea acesteia. "Alţii sunt şocaţi că pot dezvolta sentimente pentru obiecte, însă mie mi se pare normal", a mai spus femeia.

La locuinţa sa din Leeds, Amanda are o colecţie impresionantă de obiecte-replici ale statuii din SUA şi mărturiseşte că s-a gândit de multe ori să se logodească cu faimosul monument, pe care îl alintă "Libby".

Britanica a vizitat SUA de patru ori până în prezent, pentru a vedea statuia, şi a declarat că a avut ocazia să îi sărute părul şi să o mângâie.

Cazuri precum cel al Amandei au fost relatate tot mai des în presă, în ultimii ani. De exemplu, Eija-Riitta Berliner-Mauer, în vârstă de 54 de ani, s-a măritat cu Zidul Berlinului, în 1979.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel