O femeie s-a dat drept asistentă și a încercat să fure un bebeluș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Vidal Balielo Jr.)
Sursă foto: Pexels (Vidal Balielo Jr.)
O femeie ce s-a dat drept asistentă a încercat să plece cu un bebeluș acasă.

O femeie din California se confruntă cu acuzații de răpire, după ce angajații spitalului ar fi surprins-o prefăcându-se că este asistentă și încercând să fure un nou-născut, transmit autoritățile. Jesenea Miron, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată după ce ar fi pretins că este o asistentă proaspăt angajată și a intrat într-o unitate a Centrului Medicl aparținând Universității Riverside, în care sunt îngrijiți nou-născuții, a declarat Departamentul Șerifului din Riverside într-un comunicat de presă.

Ea este acuzată că a intrat în camera unei paciente pe 14 iulie, spunând că era asistentă și că a încercat să le ia copilul, a spus departamentul șerifului în comunicat. Personalul spitalului a confruntat-o pe Miron și a alertat securitatea, dar ea a scăpat înainte de a putea fi reținută, se arată în comunicat.

Copilul a fost în posesia lui Miron în timpul incidentului, dar nu a părăsit spitalul cu bebelușul, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului Șerifului din Riverside County, Edward Soto, pentru CNN.

Este investigat modul în care Miron a pătruns în spital și a ajuns la bebeluș

Anchetatorii au identificat-o pe Miron și au arestat-o ​​la reședința din Moreno Valley, California, unde au găsit și ”obiecte cu valoare probatorie”, se arată în comunicatul de presă.

Pe lângă o acuzație de răpire a unui copil, Miron se confruntă și cu o acuzație de furt de copii, arată înregistrările instanței. Ea a pledat nevinovată, iar cauțiunea a fost stabilită la un milion de dolari, arată înregistrările.

Spitalul se află la aproximativ o oră la est de centrul orașului Los Angeles. Directorul general al sistemului de sănătate al Universității Riverside, Jennifer Cruikshank, a declarat că personalul spitalului lucrează cu departamentul șerifului pentru a investiga modul în care Miron a accesat camera de spital și a putut interacționa cu familia mamei și a bebelușului. Alți adjuncți ai șerifului au fost staționați în campusul spitalului în urma incidentului, iar protocolul de securitate a fost ”revizuit și consolidat”, a spus directorul.

”Sistemul de sănătate universitar Riverside are mai multe straturi de securitate pentru a proteja siguranța și bunăstarea pacienților și a personalului și suntem recunoscători că aceste sisteme și personalul nostru vigilent au putut să o contracareze pe această suspectă”, a spus Cruikshank în comunicat.

Bebeluș născut cu patru brațe și patru picioare, considerat de origine divină

Născut în Centrul de Sănătate Comunitară Shahabad din Uttar Pradesh, India, pe 2 iulie, copilul cântărea 6,5 ​​kg și pare să aibă o pereche suplimentară de brațe și picioare care îi cresc din trunchi, potrivit Newsweek.

Nou-născutul a fost sărbătorit ca un ”miracol al naturii”, deoarece vestea despre nașterea unică s-a răspândit în zona locală, potrivit publicației The Independent, citată de Newsweek. Unii chiar au sugerat că nou născutul ar putea fi o reîncarnare a zeiței hinduse Lakshmi, care este descrisă ca având mai multe membre și este zeița bogăției, averii, puterii, frumuseții, fertilității și prosperității.

Se crede că bebelușul are o afecțiune numită polymelia, care este un defect congenital incredibil de rar. Există diverse forme de polimelie, clasificate în funcție de unde cresc membrele în plus: Cefalomelia, Pyromelia, Toracomelia și Notomelia sunt cele patru tipuri observate, membrele crescând din cap, pelvis, torace sau coloana vertebrală. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel