O femeie din Timișoara a căzut de la etajul 10 al unui bloc. A supraviețuit căderii și a fost transportată la spital
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
O femeie în vârstă de 53 de ani a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, o femeie în vârstă de 53 de ani a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale după ce ar fi căzut de la etajul 10 al unui bloc din orașul Timişoara.

După primirea apelului la 112, Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Urbană Timişoara au fost informați că o femeie este căzută pe acoperişul intrării în scara blocului.

Aceștia s-au deplasat la fața locului și au confirmat informațiile primite. Ulterior a rezultat că femeia s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului. Aceasta a fost dusă la spital pentru a i se acordă îngrijiri medicale de specialitate.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor fi continuate pentru a se stabili cauzele şi condiţiile care au condus la producerea incidentului, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Accident cu trei motociclete în Vâlcea. Trei persoane au fost transportate la spital

Un accident în care au fost implicate trei motociclete s-a produs, marţi seara, în Drăgăşani, Vâlcea. În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital, potrivit autorităţilor din judeţul Vâlcea. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a transmis că vehiculele ar fi părăsit partea carosabilă.

O ambulanţă SMURD s-a deplasat la fața locului, împreună cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

'În urma accidentului, în care au fost implicate trei motociclete, care au părăsit partea carosabilă, patru persoane au fost evaluate medical de către paramedicii SMURD şi echipajul SAJ. Ulterior, trei dintre acestea au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe Drăgăşani, iar a patra persoană a refuzat transportul la spital', potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea. ... Citește mai mult AICI.

VEZI ȘI: Tânăr de 19 ani, reţinut pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. A lovit mortal cu o mașină neîmatriculată un motociclist, pe un drum din Giurgiu

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi ucidere din culpă.

Un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere s-a urcat la volan și a acroşat un bărbat de 42 de ani care se deplasa pe un scuter electric. După impact, conducătorul scuterului a decedat. 

„Poliţiştii giurgiuveni au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, un tânăr, de 19 ani, din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, ar fi acroşat un bărbat, de 42 de ani, care se deplasa cu un scuter electric şi, ulterior, ar fi părăsit locul accidentului. În urma producerii evenimentului rutier, bărbatul rănit a decedat”, se menționează într-un comunicat de presă, remis de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres. ... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel