O femeie din Brașov s-a trezit cu 20.000 de euro în cont. A refuzat să returneze banii așa că a fost trimisă în judecată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O femeie din Brașov a primit din greșeală un salariu de 20.000 de euro.

O angajată a unei fabrici din Brașov s-a trezit cu 20.000 de euro în cont. Firma la care lucra i-ar fi transferat din greșeală banii. Femeia în vârstă de 31 de ani a refuzat să restituie banii, așa că a fost trimisă în judecată pentru însușirea unor bunuri ce nu-i aparțin. 

„Instanţa reţine că inculpata şi-a însuşit o sumă considerabilă de bani, sumă ce a fost virată din eroare în contul său de către societatea angajatoare. În ciuda acestui fapt, inculpata nu a înţeles să restituie suma de bani primită din eroare, ci a ales să îi folosească în interes propriu. Cu privire la circumstanţele personale ale inculpatei, se reţine că aceasta este la primul contact cu legea penală, astfel că nu se poate reţine o perseverenţă infracţională în sarcina sa”, se arată în sentinţa Judecătoriei Braşov. 

Brașoveanca a fost condamnată la 60 de zile de închisoare, deoarece nu a returnat banii. Tânăra şi-a recunoscut faptele, dar a făcut apel la decizia primei instanţe, care se va judeca la mijlocul lunii februarie, scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel