O femeie dată în urmărire în Ungaria a fost găsită de mascaţi într-un şifonier, în București
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Femeie dată în urmărire în Ungaria, găsită într-un șifonier din București / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Femeie dată în urmărire în Ungaria, găsită într-un șifonier din București / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
O femeie dată în urmărire în Ungaria a fost găsită de mascați într-un șifonier dintr-un apartament din București. 

O femeie care era dată în urmărire internaţională de către autorităţile din Ungaria a fost găsită în Bucureşti. Femeia a fusese arestată pentru furt dar a reuşit să scape de răspunderea legală. Poliţiştii din Bucureşti au găsit-o pe femeie într-un şifonier dintr-un apartament din București, scrie BZI.

Conform datelor existente până acum, judecătorii din Ungaria au emis un mandat european de arestare pe numele femeii. Mandatul a fost emis pentru infracţiunea de furt şi a fost emis pe data de 21 noiembrie 2020.

După o acţiune a oamenilor legii, femeia a fost găsita joi, 28 ianuarie 2021, într-un şifonier dintr-un apartament din București. Aceasta a fost găsită în Sectorul 5 din București iar poliţiştii, după percheziţii, au dus-o pe femeie la o secţie de poliţie.

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel