Data actualizării:
Data publicării:

O femeie a pierdut 12 milioane de dolari la loto după ce a aruncat biletul la gunoi

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
O americancă a pierdut 12 milioane de dolari la loto după ce a aruncat biletul la gunoi, fără să verifice ce numere au fost extrase.

Povestea unei femei din New York, SUA, este una cu totul remarcabilă. Janet Valianti a dezvăluit recent o experiență amară din viața sa, în care a pierdut o avere de 12 milioane de dolari, totul din cauza unui bilet de loterie pe care l-a aruncat la gunoi acum trei decenii. Această întâmplare ar fi putut să îi schimbe viața în mod radical, dacă doar ar fi fost mai atentă la vremea respectivă, scrie USA Today.

Femeia în vârstă de 77 ani a povestit pentru publicația amintită că tocmai rămăsese văduvă și creștea singură doi copii aflați la vârsta adolescenței. Dăduse pe biletul la loto doar un dolar, iar în timp ce se pregătea să plece în oraș a aruncat biletul la gunoi, convinsă că nu a câștigat nimic. La scurt timp după ce a ajuns în vizită la o prietenă, Janet a primit un telefon de la o altă amică. Aceasta i-a spus că numerele pe care le jucase la loterie și pe care le completase de față cu ea sunt cele câștigătoare. Loteria anunțase că biletul norocos aparține cuiva din Staten Island și că în curând va fi identificat norocosul care va încasa premiul impresionant de 12 milioane de dolari.

Noroc sau ghinion?

Janet s-a întors imediat acasă și a început să caute disperată în pubela de gunoi. Și ca și cum nu era de ajuns, vecina ei tocmai scosese pubela la marginea străzii pentru a fi ridicată de mașina de gunoi. Femeia a încercat să rezolve situația și a sunat la sediul loteriei pentru a explica ceea ce i s-a întâmplat. Cu toate acestea, reprezentanții loteriei nu i-au dat atenție și i-au spus că fără bilet nu poate face dovada și nu poate încasa premiul. Nici măcar înregistrările de pe camerele de supraveghere, care atestau că Janet fusese în sucursala loteriei de unde a cumpărat biletul, nu au fost considerate o dovadă pertinentă.

Premiul în valoare de 12 milioane de dolari reprezenta cel mai mare premiu acordat vreodată în istoria statului New York la acea vreme. Cu toate acestea, acest premiu a rămas nerevendicat timp de un an, după care banii au fost reintegrați în fondul de premii al loteriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel