O fată de 17 ani din Iași, aflată în vizită la bunici, a fost găsită spânzurată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Ulrike Mai de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Ulrike Mai de la Pixabay
O fată de 17 ani, care se afla în vizită la bunici în localitatea Hodora din Iași, a fost găsită spânzurată în curtea casei.

Denisa, o fată de 17 ani din Iași, venită în vizită la bunici în localitatea Hodora, a fost găsită spânzurată în curtea casei. 

Descoperirea macabră a fost făcută de vecini, luni. Ei au alertat imediat autoritățile.

Primele informații arată că adolescenta venită în vizită la bunici a decis să-și pună capăt zilelor. 

Fata ar fi spus că vrea să plece la tatăl ei mort 

Potrivit Observator, fata i-ar fi spus unei prietene că îi e dor de acele locuri și că ar vrea să plece la tatăl ei, care s-a stins din viață.

Familia Denisei se pregăteşte de înmormântare și, între timp, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un copil din Bihor s-a sinucis după ce mama lui a plecat de acasă

Un băiat în vârstă de 13 ani s-a sinucis prin spânzurare, luni, 3 mai, în podul casei părinteşti din comuna Roşia, judeţul Bihor.

Sătenii spun că, mama băiatului și unul dintre cei doi fraţi ai lui au plecat de acasă, cu o săptămână înainte de sinucidere. Femeia ar părăsit domiciliul după mai multe scandaluri în familie, iar doi dintre băieţi, printre care și copilul de 13 ani, au rămas cu tatăl lor acasă, scria ebihoreanul.ro.

Un băiat aflat în plasament și-a pus capăt zilelor după ce ar fi fost sunat de tată 

La mijlocul lunii aprilie, un copil în vârstă de doar 13 ani, dat în plasament la o familie din comuna suceveană Bogdănești, s-a spânzurat. Copilul era în plasament la familia în cauză de mai bine un an, informa Monitorul de Suceava.

În ziua tragediei, băiatul ar fi primit un telefon din partea tatălui biologic. Nu se știe exact ce a discutat minorul, dar cei care erau de față spun că s-a schimbat la față, iar ulterior a ieșit afară. La scurt timp, copilul a fost găsit spânzurat într-o fânărie, iar eforturile de a-l readuce la viață s-au dovedit zadarnice.

Purtătoarea de cuvânt a DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc, a declarat că „el a fost crescut de bunica maternă de la vârsta de 7 luni. A intrat în sistemul de protecție după ce, în august 2019, a fost găsit pe drumuri de Poliție. A fost adus în Centrul de Primire Urgențe, de unde a fost transferat în plasament. Părea să se fi integrat bine la această familie de asistenți maternali. Mergea la școală, era în clasa a VII-a.”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava a demarat o anchetă în acest caz, în paralel cu ancheta pe care o face Poliția.

Mai multe detalii despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel