O discotecă din Spania va face cadou vibratoare fetelor și baterii pentru acestea băieților
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
discoteca vibratoare
discoteca vibratoare

O discotecă din Mislata, localitate din regiunea Valencia, Spania, va oferi la intrare fetelor câte un vibrator, dar fără baterii. Acestea vor fi date pe mâna băieților. „Dacă ești fată, vei vibra. Dacă vii printre primele 300, vei primi la intrare un premiu de consolare. Și dacă ești băiat, pune-i bateriile. Dacă ajungi printre primii 300, vei putea să le faci să vibreze fără încetare”, se precizează în anunțul pentru petrecerea neobișnuită din acest sfârșit de săptămână.

Inițiativa vine la exact doi ani de la o altă găselniță a patronilor de discoteci din Valencia, când au avut ideea genială de a face cadou uneia dintre cliente o operație de mărire de sâni.

„Promoția cu vibratoare nu este o premieră. Ea a mai fost folosită.Ceea ce aduce nou discoteca din Mislata este faptul că îi implică de această dată și pe băieți, pentru a nu fi acuzați drept sexiști. Nu vrem decât să atragem atenția și să generăm un joc între fete și băieți, pentru ca aceștia din urmă să nu rămână marginalizați. Când folosim termenul de vibrație, îl folosim și cu sensul de distracție la maxim”, explică patronul discotecii.

Pe lângă vibratoare, se vor mai dărui și alte jucării sexuale, prezervative și lubrifianți. Organizatorii se așteaptă la peste 3000 de clienți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel