România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 07 oct, 15:25
O companie își obligă angajații să închidă aplicația „NHS COVID-19“ în timpul programului
O companie gigantică din industria farmaceutică își obligă angajații să oprească aplicația care îi protejează de COVID-19. 

Gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline și-a obligat angajații să oprească aplicația NHS Covid-19 în timp ce lucrează. Acestora li s-a spus oprească funcția de urmărire a contactelor Bluetooth la laboratoarele sale de cercetare și dezvoltare și la unele dintre fabricile sale.

 

GSK lucrează la un vaccin anti COVID-19

 

GSK, care lucrează la un vaccin împotriva virusului, a declarat că are „măsuri stricte de protecție împotriva COVID-19 pe toate planurile”. "Laboratoarele noastre farmaceutice și fabricile de producție sunt medii extrem de controlate și funcționează în conformitate cu cele mai înalte protocoale de securitate și protecție COVID-19 stabilite de guvern. Angajații care au ales să descarce aplicația ar trebui să o utilizeze în continuare în mod normal atunci când nu lucrează în aceste medii cu securitate foarte controlate.", a spus un reprezentant GSK.

 

Ce presupune aplicația?

 

NHS Covid-19 a fost descărcată de peste 16 milioane de oameni și nu înregistrează un contact de risc decât dacă două persoane sunt mai aproape de 2m timp de 15 minute sau mai mult, potrivit BBC.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro