O colaboratoare a fraților Tate, despre Andrew: Un om deosebit! Nu vreau să intru în teoria conspirației, dar realitatea e alta / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: TikTok Oana Tașcău
Sursă foto: TikTok Oana Tașcău
O colaboratoare a fraților Tate sare în apărarea acestora și spune că realitatea este cu totul alta față de ceea ce se spune în spațiul public.

În plin scandal în care sunt implicați frații Tate, aceștia fiind anchetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, precum și viol, Oana Tașcău, o colaboratoare a acestora le ia apărarea și spune că realitatea este cu totul alta. Mai mult, aceasta expune experiența avută alături de cei doi:

„Mă numesc Oana Tașcău, am fost o perioadă de timp director al penitenciarului Pelendava, am lucrat 22 de ani în sistemul penitenciar. Vreau să vorbesc despre subiectul Andrew Tate, pentru că mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă.

Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos. Am locuit o perioadă în casă cu acest om și vreau să spun că m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte, foarte mult.

După ce m-am pensionat, intenționam să mă apuc de OnlyFans, iar printr-o cunoștință am ajuns la el. M-a învățat tot ce se poate, iar în momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, mi-a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță. Totul a fost ok!“, a precizat fosta colaboratoare a fraților Tate.

„Andrei Tate nu avea de ce să recurgă la forță“

Oana Tașcău nu crede informațiile potrivit cărora Andrei Tate ar fi folosit forța împotriva femeilor:

„Nu cred că este genul de bărbat care să fie nevoit să folosească forța pentru a avea o femeie. Este un bărbat frumos, charismatic, are tot ce vrei și nu ar avea de ce să recurgă la forță. Niciun model din casa aia nu a fost forțat, nimeni nu a forțat pe nimeni.

Eu cred că tot ceea ce se spune despre el este din cauza faptului că a deranjat foarte mulți oameni influență prin faptul că este vertical și că a spus fix ce avea el de spus. Nu vreau să intru în teoria conspirației, dar, în realitatea, lucrurile nu sunt așa cum sunt ele prezentate în mass-media. Înțeleg foarte bine ce se întâmplă acum, dar nu este deloc cinstit și ar trebui să judecăm oamenii după ce îi cunoaștem, nu după ce se spune despre ei“, a conchis Oana Tașcău.

Cei doi frați au ajuns, marți dimineață, la Curtea de Apel București, pentru a forța o ieșire din arest și plasarea lor sub control judiciar sau arest la domiciliu (citește AICI).

@only.oana69 Experienta personala ca model pentru Andrew Tate #foryou #5pasidebine ♬ original sound - Oana Tascau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel