Data publicării:

O casă Barbie în mărime naturală poate fi închiriată. Unde se află "bijuteria" roz

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Cei care sunt îndrăgostiţi de Barbie şi de tot ce înseamnă lumea celei mai faimoase figurine din lume pot locui, în realitate, în casa ei. Nu e de jucărie, dar e roz. Şi se poate închiria la cerere.

Fanii Barbie vor putea în curând să locuiască în casa în mărime naturală a celebrei păpuşi Barbie, anunţă news.airbnb.com. Pentru a promova filmul regizat de Greta Gerwig, care va fi lansat în cinematografe pe 19 iulie, Airbnb va da spre închiriere, la cerere, casa de vis a frumoasei Barbie din Malibu, California.

Cei interesaţi se pot înregistra pe site-ul amintit începând cu 17 iulie, ora 19.00, pentru a rezerva proprietatea. Vestea proastă este că va putea fi închiriată de câte maximum două persoane o dată, doar pe 21 şi 22 iulie 2023, pentru două sejururi.

Chiriaşii selectaţi vor acoperi doar costurile de călătorie până la locaţia din Malibu. Această reşedinţă "de poveste" de la malul mării a fost vopsită intenţionat în nuanţe de roz aprins pentru a rezona cât mai mult cu "lumea" colorată a celei mai iubite păpuşi din lume. În plus,  dispune de o piscină uriaşă, un teren de tenis, un spaţiu de joacă, o sală de cinema dar şi o bucătărie complet utilată.

Pe timpul şederii, locatarii vor putea descoperi, desigur, şi decoraţiuni în stilul Barbie cum ar fi un cal uriaş din plastic, echipament de surf, patine, role dar şi un ring de dans. Cu ocazia lansării filmului "Barbie", Airbnb va face o donaţie unică către Salvaţi Copiii, care oferă resurse de învăţare şi sprijin copiilor fără posibilităţi financiare.

O vedere mai detaliată, aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel