Data publicării:

O cântăreață americană, HĂRȚUITĂ în comentarii pe Facebook. Compania a luat măsuri, după ce artista a plâns în direct

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Facebook a șters comentariile urâte primite de o cântăreață, după ce aceasta a plâns în direct pe Instagram.

Facebook și Instagram au șters mai multe comentarii urâte la adresa cântăreței americane Lizzo pe rețelele de socializare. Conform BBC, decizia platformelor a venit la scurt timp după ce interpreta a vorbit în lacrimi despre abuzurile „dureroase” pe care le-a întâmpinat online.

Un purtător de cuvânt al Facebook spune că comentariile făcute pe pagina ei au încălcat politicile companiei privind discursul urii și hărțuire. La începutul săptămânii, Lizzo a mărturisit că a primit jigniri online care erau rasiste și „grasofobe”.

Lizzo a devenit populară acum câțiva ani cu piese arhicunoscute cum ar fi „Good as Hell”

Youtube video image

Pe numele său real Melissa Jefferson, Lizzo a devenit populară în ultimii ani datorită hiturilor precum „Juice” și „Good as Hell”. Totuși, cel mai nou videoclip al său intitulat „Rumors”, în colaborare cu Cardi B, a generat reacții negative în mediul online.

„În zilele în care trebuia să fiu cea mai fericită mă simt foarte rău. Câteodată e de parcă lumea nu mă iubește pur și simplu. Nu contează câtă energie pozitivă transmiți în această lume, tot vor fi unii care vor avea ceva urât de spus despre tine”, a mărturisit tânăra într-un videoclip live pe Instagram.

Tânăra de 33 de ani a început să pângă când a mărturisit cât efort depune pentru a fi un artist de succes

                                                   

Cântăreața s-a emoționat când a vorbit despre cele 12 ore pe zi petrecute repetând, scriind muzică, înregistrând în studiu, filmând și interacționând cu presa. Aceasta a scos în evidență comentariile urâte despre felul în care arată.

„Ceea ce nu accept este să le faceți acest lucru femeilor de culoare iar și iar și iar, mai ales nouă, cele mai mari”, a transmis Lizzo. „Când nu avem loc în cutia în care ne puneți, pur și simplu vă dați drumul la ură asupra noastră. Nu e deloc în regulă. Fac acest lucru pentru femeile de culoare și mai robuste care doar vor să-și trăiască viața fără să fie luate la amănunt sau puse în cutii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel