Data actualizării:
Data publicării:

O tânără de la PNL București, filiala condusă de Burduja, anunță premii: Excursii la Paris și în Poiana Brașov. Condiția e tare rău!

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
O tânără de la PNL București, filiala condusă de Sebastian Burduja, te invită să „Dragobești în București”.

O tânără ne anunță că PNL București organizează concursul „Dragobești în București”. Condiția e tare rău!

„Pentru a participa trebuie să faci o poză în fața inimii galbene de la sediul nostru din Aleea Modrogan, numărul 22. Să încarci poza pe Facebook cu #Dragobești în București și să completezi chestionarul disponibil în link”, spune tânăra.

PNL București lansează concursul „Dragobeşti în București”!



„Pentru a participa, trebuie doar să faci o poză în fața inimii galbene de la sediul nostru din Aleea Modrogan 22, să încarci poza pe Facebook cu hashtag-ul #DragobeştiÎnBucurești și să completezi formularul disponibil în link-ul din descriere.

Ai șansa să câștigi premii deosebite alături de jumătatea ta! 

Premiul Special: O excursie de vis la Paris pentru cuplul care strânge cele mai multe like-uri la poza distribuită pe rețelele de socializare! Experimentează romantismul orașului luminilor cu două bilete de avion dus-întors din București, cazare la un hotel de 4 stele și micul dejun inclus, pentru un weekend de neuitat;

Premiul I: Descoperă frumusețea naturală a Poianei Brașov! Câștigă două bilete de tren București - Brașov sau decontarea carburantului în valoare de 400 lei, cazare la un hotel de 4 stele și micul dejun inclus pentru două persoane, pentru a te bucura de o escapadă relaxantă de weekend;

Premiul II: Adrenalina și distracția te așteaptă cu o bicicletă tandem! Experimentează aventura în doi și descoperă noi destinații într-un mod unic și distractiv;

Premiul III: Ia-ți partenerul și pregătește-te pentru o competiție cu un set de badminton pentru două persoane! Bucură-te de momente de distracție și mișcare în aer liber!

Participă acum și fii parte din magia dragostei în București! #PNLBucurești #ZiuaÎndrăgostiților#dragobeşti”, se arată pe pagina de Facebook a PNL București, organizația condusă de ministrul Sebastian Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel