O betonieră a explodat în Voluntari. Casele din jur au fost acoperite de praful gros
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Antena 3
Sursă foto: Antena 3
O betonieră a explodat în Voluntari, casele și gospodăriile din jur fiind afectate de praful gros. 

O stație de betoane a explodat joi după-amiază în Voluntari, pe strada Cernavodă. Din imaginile difuzate de Antena 3, poate fi observat cum casele din imediata apropiere a stației au fost acoperite de praful gros produs în urma deflagrației. 

Conform primelor informații, nu există răniți și nu a fost necesară intervenția echipajelor SMURD. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție. 

Incendiu soldat cu un mort în București la începutul anului

„Avem o știre de breaking news! Explozie în București! Din informațiile primite, este un incendiu, sectorul 6. Este o intervenție masivă: pompieri, ambulanță, SMURD, poliție. E o zonă foarte aglomerată din Capitală. Potrivit informațiilor, se pare că există o persoană decedată într-un apartament”, a spus Radu Tudor, pe 4 ianuarie, la Antena 3, în cadrul emisiunii sale „Punctul de întâlnire”. „Au fost alertate toate forțele de intervenție”, a subliniat Radu Tudor.

Ana Maria Bujor a avut o intervenție telefonică la Antena 3: „La momentul la care pompierii au ajuns, nu se vorbea despre o explozie, ci despre un incendiu cu flacără și fum. Martorii spun că ar fi loc, într-adevăr, și o explozie. Ar fi fost găsită o persoană decedată. Nu se știe, deocamdată, ce vârstă are.”

ISU București Ilfov a anunțat că a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat în bd. Iuliu Maniu. A ars cu flacără într-una din camere, cu degajare mare de fum. În camera respectivă a fost găsită o persoană decedată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel