Nunta Prințului Ernst-August Jr.
Data publicării:
Autor: Diana Budurea
WhatsApp
Prințul Ernst-August Jr. și logodnica sa, Ekaterina Malysheva, s-au căsătorit sâmbătă, 8 iulie, la Hanovra, Germania. 

Deși tatăl mirelui, Ernst August, nu a putut participa din cauza unei dispute financiare, regaliștii germani s-au cununat în fața a 600 de invitați în Market Church, precum și a mii de membri ai publicului, care s-au adunat în afară. Ceremonia a fost o fanfară, completată de o căruță uimitoare de mătase, diferite celebrări, costume tradiționale și participanți regali. Mireasa în vârstă de 31 de ani , Ekaterina, designer de modă din Londra, a fost fotografiată perfectă într-o rochie de dantelă Chantilly personalizată, cu broderii și detalii perlate realizate de designerul libanez, Sandra Mansour. 

Regalități din apropiere și de departe au călătorit pentru a-i vedea căsătorindu-se pe superba mireasa  si mirele de 33 de ani. Cuplul fericit a oficiat o nuntă civilă joi, 6 iulie, la Primăria din Hanovra, dar a dorit și o slujbă religioasă la sfârșit de săptămână, urmată de două recepții private: un prânz la istoricul Herrenhauser Gardens și o recepție de seară la Castelul Marienburg.

În ciuda faptului că mama vitregă a Prințului Ernst-August Jr., prințesa Caroline, a ales să nu participe la festivități, familia ei a făcut-o. Fiica de 17 ani a lui Caroline și sora vitregă a lui Ernst, Prințesa Alexandra din Hanovra, care a fost escortată de prietenul ei, a fost văzută în fața bisericii, ajutând la strângerea trenei lungi a rochiei de mireasă, informează HELLO!.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel