Nuntă prințul Harry şi Meghan Markle. Donald Trump, mesaj
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry
 Preşedintele american Donald Trump, invitat în emisiunea de televiziune "Good Morning Britain", a vorbit despre nunta princiară care va avea loc la Londra în primăvara acestui an şi a declarat că îşi doreşte ca prinţul Harry şi Meghan Markle să fie fericiţi, informează lefigaro.fr. 

Deşi nu a fost invitat la căsătoria regală, Donald Trump a preferat să rămână amabil în timpul acestui interviu acordat unui post de televiziune britanic. Discutând cu Piers Morgan, prezentatorul emisiunii "Good Morning Britain", duminică, preşedintele american a avut o atitudine binevoitoare faţă de prinţul Harry şi viitoarea soţie a acestuia, actriţa Meghan Markle. 

"Vreau să fie fericiţi, vreau cu adevărat ca ei să fie fericiţi, par să fie un cuplu fermecător", a declarat şeful statului american. 

Reacție calmă a lui Donald Trump

După ce Piers Morgan i-a dezvăluit că Meghan Markle a declarat că Donald Trump este "misogin" şi "o persoană care divide societatea", liderul de la Casa Albă a reuşit în mod straniu să îşi păstreze calmul. "Bine, sper totuşi ca ei să fie fericiţi", a comentat Donald Trump. 

Cu câteva luni înainte de ceremonie, care va avea loc pe 19 mai la castelul Windsor, Piers Morgan l-a întrebat pe Donald Trump dacă va asista la acea nuntă regală. 

"Nu din câte ştiu eu", a răspuns preşedintele american. 

Fostul preşedinte american Barack Obama şi actualul prim-ministru al Canadei, Justin Trudeau, au fost invitaţi la nunta regală, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel