Nuntă FĂRĂ mire în Botoșani. A fost testat pozitiv cu COVID și nu a avut voie să intre în restaurant
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Nuntă FĂRĂ mire în Botoșani. A fost testat pozitiv cu COVID și nu a avut voie să intre în restaurant / Foto: Pixabay
Nuntă FĂRĂ mire în Botoșani. A fost testat pozitiv cu COVID și nu a avut voie să intre în restaurant / Foto: Pixabay
O nuntă din Botoșani s-a desfășurat fără mire. Acesta a fost testat pozitiv și nu a avut voie să intre în restaurant

O nuntă din Botoșani s-a desfășurat fără mire pentru că acesta a fost depistat pozitiv și nu a fost lăsat să intre în restaurant, scrie Monitorul de Botoșani. Evenimentul a avut loc weekendul trecut. Deoarece în Botoșani astfel de petreceri se pot organiza doar cu persoane vaccinate, reprezentanții restaurantului au decis ca pentru cei doi miri să se facă teste PCR pe motiv ca nu erau vaccinați. În urma testului, mirele a fost depistat pozitiv.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla.”, a povestit o apropiată a nuntaşilor.

Mireasa a ales să nu anuleze nunta și să facă petrecerea fără mire. Valsul mirilor l-a dansat cu tatăl său.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant după ce mascații le-au oprit nunta

Acum două săptămâni, zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant din judeţul Maramureş după ce mascații au oprit o nuntă. Evenimentul urma să se organizeze într-o localitate aflată în carantină. Două nunți și un botez au fost oprite de polițiști și jandarmi, în aceeaşi zonă, transmite Realitatea Plus. 

Mai multe dube cu mascaţi au fost prezente în apropiere de restaurantul din localitatea Recea. Oamenii legii au aflat de nunta care urma să aibă loc şi i-au întors din drum pe toți petrecăreții. Angajaţii restaurantului au ieşit în stradă să-şi strige nemulţumirile. Vezi AICI video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel