Numerologie. Spirala evoluției și calea cea GREA a vieții. Astrolog Nicoleta Ghiriș, la Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nicoleta Ghiriș, Astrolog - Specialist Feng Shui și Numerologie, vine la Interviurile Spectacola și DC News, duminică, de la ora 13:30, pentru a dezvălui cum ne poate ajuta numerologia să aflăm unde ne situăm în spirala evoluției și care este calea vieții pe care ar trebui să o urmăm. 

Numerologia poate fi un instrument eficient pentru a afla lucruri despre noi, despre ce ne așteaptă și despre lecțiile pe care le avem de învățat. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș ne arată cum ne putem calcula numărul destinului, ce spune acesta despre personalitatea noastră, dar și despre predispozițiile cu care suntem înzestrați la naștere. 

Spirala evoluției, un termen mai puțin cunoscut, se referă la ciclul de reîncarnare și la numărul de vieți pe care le-am experimentat. Aflarea treptei pe care ne aflăm pe spirala evoluției ne poate ajuta să înțelegem ce lecții avem de învățat în această viață, dar și care sunt cele două căi pe care le avem de urmat: Calea UȘOARĂ, care vine la pachet cu o serie de consecințe, și calea GREA, care, așa cum reiese și din denumire, presupune mai multă muncă, însă ar putea aduce mai multe satisfacții. 


Compatibilitatea numerelor


De asemenea, astrologul ne va explica și cum se poate calcula compatibilitatea în cuplu, în funcție de data nașterii, și care ar putea fi obstacolele întâlnite într-o relație.

Unde ne aflăm pe spirala evoluției și cum ne putem ajuta de numerologie să alegem calea corectă în viață, aflați duminică, de la ora 13:30, din emisiunea care va fi difuzată simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical și  DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel