Numerolog, previziunile anului 2019 pentru Iohannis, Dăncilă, Dragnea, Tăriceanu. ”Schimbare totală”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu
Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu
Numerologul Romeo Popescu a analizat ce va însemna anul 2019 pentru Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. 

Previziune pentru Klaus Iohannis

”Klaus Iohannis are cifra destinului 7. Are ca destinație o formă superioară de înțelepciune, deci trebuie să fie înțelept într-un anumit domeniu, nu știu care, nici nu-i treaba mea. Anul 2019 va fi un an foarte bun pentru dânsul, mai ales din punct de vedere al familiei și financiar” a spus numerologul Romeo Popescu, la Antena 3. Acesta afirmă că totul se va rezolva din luna a treia, din martie, pentru Klaus Iohannis, din punct de vedere financiar. ”2020, pentru dl președinte, ar fi un an bun pentru introspecție, îl prinde pe vibrație interioară și pe destin, adică e un an magic. 2020 va fi un an foarte bun dacă va ști cum să opereze cu el, ca forță interioară, ca sens al dânsului și ca dorință de a face ceva pentru destinația lui, e un an pentru sine decât pentru popularitate. Asta va începe din luna a șaptea anul acesta, simțirea aceasta, nu se va vedea foarte mult decât în 2020, se va vedea o retragere”, a spus numerologul. 

Previziune pentru Viorica Dăncilă

”Doamna Dăncilă a intrat într-un an foarte interesant, care e un an magic pentru oamenii care știu să dialogheze, care au harul cuvântului. Dacă se întâmplă o minune, o să fie un an magic, e un an 2 care ține de multă comunicare, relaționare. E și un an în care greșelile din trecut, de acum 7 ani, s-ar putea să vină în prim-plan, să le rezolve” a precizat numerologul. 

Previziune pentru Liviu Dragnea

”Lui Liviu Dragnea o să-i meargă bine. Dacă învață mai mult democrația, o să fie un an senzațional. O să se schimbe cu totul, o să vedem din luna ianuarie. O să vedem alt Liviu Dragnea, schimbarea va fi totală, va fi un an foarte bun” a spus Romeo Popescu. „Din punct de vedere politic, nu știu. Prin numerograma lui are harul de a ieși la suprafață” a precizat numerologul. El a adăugat că ”e nevoie de o transformare, de o schimbare totală, are destinul ăsta, poate s-o facă”. 

Previziune pentru Călin Popescu Tăriceanu

”Numerologic, acest om, dl Tăriceanu, el va fi un om care va juca, o să fie la o masă de cărți mai mulți oameni, acest om va vedea cine e bine aspectat și va face front comun cu acela. Este jucător, e foarte dibace, poate să facă multe lucruri. Va avea șansa să se poziționeze foarte bine. Dacă a avut probleme, din ianuarie va scăpa de ele” a spus Romeo Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel