Numele fetiţei lui Beckham naşte speculaţii pe internet
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Beckham
Beckham

Noua membră a familiei Beckham, Harper Seven, deja stârnește speculații. Numele fetiței a devenit unul dintre subiectele cele mai fierbinți de pe Twitter la doar câteva ore de la nașterea ei.

autor: Andra Munteanu

În ultimii ani numele de “Harper” a devenit foarte popular în SUA. Totuși, majoritatea comentatorilor de pe Twitter sunt de părere că teoria cea mai plauzibilă este că sursa de inspirație a familiei Beckham nu a fost celebra autoare a cărții “Să ucizi o pasăre cântătoare”, Harper Lee, ci revista pentru femei „Harper’s Bazaar”.

O persoană apropiată familiei a declarat că Harper este un nume englezesc vechi care i-a plăcut întotdeauna Victoriei.

Celălalt nume al lui Harper, Seven, se presupune că ar fi o referire la numărul purtat de David pe vremea când juca pentru Manchester United și Anglia. David are numărul șapte tatuat pe mână în cifre romane.

Anunțul lui David de pe pagina sa de Facebook în legătura cu nașterea fiicei sale sugerează că Seven se referă la data, ora și greutatea ei: “Cântărește 7 lbs (apoximativ 3 kg și jumătate) și s-a născut la 7 și 55 azi dimineață”

O altă teorie de pe Twitter spune că Seven poate fi o referire la un episod din serialul american Seinfeld în care George Costanza vorbește despre ideea lui de un nume original pentru un copil: Seven.

Harper mai are trei frați, Brooklyn, Romeo și Cruz, ale căror nume au stârnit şi ele controverse, la vremea respectivă

Citeşte şi:

Victoria şi David Beckham, părinţi pentru a patra oară. Acum au şi o fiică: Harper Seven Beckham

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel