Nume CONTROVERSATE, propuse de viceprimarul USR-PLUS la șefia spitalelor din București: Fiică de milionar, șefă de magazin și contabilă vizată de DNA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Viceprimarul USR-PLUS al Capitalei, Horia Tomescu, ar fi pregătit o listă pentru funcțiile din Consiliile de Administrație (CA) ale celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei.

Pe lista întocmită de viceprimarul USR-PLUS al Capitalei, Horia Tomescu, se află mai multe nume controversate. În plus, Tomescu nu s-ar fi consultat cu partenerii politici când a întocmit lista, iar în Coaliție au apărut nemulțumiri, transmite RealitateaPlus.

Astfel, pe lista întocmită de Horia Tomescu se află și Alexandra Cacioianu, fiica cunoscutului milionar Virgil Cacioianu. Înainte de a fi angajată la ASSMB, aceasta s-a ocupat de afacerile tatălui său. Potrivit unor surse, Alexandra Cacioianu a câștigat un proiect în Portul Cernavodă cu o valoare de 30 de ori mai mare decât cifra sa de afaceri. 

Lista continuă cu Cristian Plută. Acesta a fost implicat în mai multe proiecte controversate, cum ar fi modernizarea Spitalului de Copii Victor Gomoiu din Capitală, unde prețurile ar fi fost supravealuate. 

Horia Tomescu o propune pentru un Consiliul de Administrație și pe Claudia Pleșan. Aceasta are studii în contabilitate și a fost vizată de DNA în dosarul privind medicul cu diplomă falsă de la Spitalul Ilfov. Un al nume controversat este cel al Violetei Dumitru. Potrivit CV-ului, ea a fost timp de 17 ani șefă de magazin la Romarta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel