Nu-ți mai face probleme pentru celulită și vergeturi! Ioana Marinescu, mesajul care ar trebui citit de toate femeile care nu se consideră frumoase
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 11 aug 2022, 15:33
WhatsApp
Celulita și vergeturile se numără printre cele mai căutate subiecte pe Google în ceea ce privește îngrijirea corpului. În acest context, specialistul Ioana Marinescu are un mesaj important.

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, a transmis, într-o emisiune pentru DCNews și Spectacola, un mesaj superb pentru toate femeile care se confruntă cu celulită și vergeturi.

„Celulita și vergeturile sunt cele mai căutate subiecte pe Google în ceea ce privește îngrijirea corpului. O să vă spun un punct de vedere total personal. Eu cred că este minunat să ne îngrijim și sunt pro a face lucruri spre a ne simți bine, dar cred că este foarte mult speculat faptul că modelul de frumusețe trebuie să fie foarte slab și foarte tonic și perfect. În viața reală, nu există Photoshop și în viața reală nu poți să arăți ca  vedetele de pe copertele revistelor. Mai mult decât atât, trăim într-o perioadă foarte digitalizată, în care poți să retușezi atât de mult orice postare pe care o ai, încât să arăți fabulos. Din punctul meu de vedere, este minunat să ne simțim foarte bine în pielea noastră. Sunt persoane fără așa zisele forme perfecte care sunt fabuloase și sunt o explozie de lumină, energie pozitivă, bucurie. Acesta este, de fapt, lucrul către care ar trebui să tindem. Felul în care ne simțim și ne vedem e reflexia pe care o văd cei din jurul nostru”, a zis Ioana Marinescu.

Și, da, este minunat să ne îngrijim, să facem câte ceva pentru noi, să facem lucruri care să ne bucure și să ne dea un ajutor în a arăta mai bine, dar nu asta este esența, din punctul meu de vedere”, a subliniat Ioana Marinescu.

Pastila de frumusețe: Cum tratăm celulita și vergeturile

G Ad:

Citește și...

Produs-minune pentru pomeții căzuți și conturul feței. Standardul de aur în tot ce înseamnă lupta antirid

„Pentru pomeții voluptoși, trebuie să fii norocos din naștere. Dacă nu dorim să apelăm la o metodă invazivă, eu aș recomanda Collagen Filling Oil - un produs care beneficiază de o tehnologie foarte modernă. Ajută la umplerea golurilor de pe față. El funcționează ca o injecție cu acid hialuronic sau colagen și stimulează, în zona în care este aplicat, umplerea și reconturarea tenului. Activat cu retinol, are efecte fabuloase! Să nu uităm că retinoizii sunt standardul de aur în tot ce înseamnă lupta antirid. Stimulează extrem de tare colageneza, toată renovarea celulară de la nivelul pielii. Aplicarea retinoizilor, cel puțin în ceea ce privește partea de menținere a tinereții tenului, trebuie făcută progresiv. Să se înceapă cu o doză mică”, a spus Ioana Marinescu.

„Pielea, după folosirea retinoizilor, are o luminozitate aparte”, a mai zis Ioana Marinescu.

Citește și...

Produsul ce trebuie aplicat 365 de zile pe an, chiar și atunci când e frig. Tenul tău îți va mulțumi peste ani

Ioana Marinescu are câteva recomandări cu privire la produse esențiale în lupta cu petele inestetice.

„Sunt câteva ingrediente esențiale pe care recomand să le folosim în cazul în care dorim să estompăm petele pigmentare sau să le facem să nu apară. A preveni este mult mai important decât a remedia ulterior. Cu siguranță, e mai ușor. Protecția solară este foarte importantă, trebuie aplicată 365 de zile pe an, chiar dacă este frig! Dacă tenul este predispus, ne putem hiperpigmenta și iarna. Se poate întâmpla și de la lumina de neon. 

Câteva ingrediente care ar trebui să fie în rutina noastră: produsele pe bază de vitamina C, care ajută la luminozitatea tenului. Vitamina C este un antioxidant extrem de intens și interesant. Antioxidanții sunt prima armă cu care luptăm împotriva fotopigmentării. Acidul feluric, un alt antioxidant excepțional, care, într-o concentrație de 2 la sută, poate să lumineze tenul și să elimine hiperpigmentarea. Acesta nu ar trebui să lipsească, dacă dorim elasticitatea tenului, luminozitatea”, a spus Ioana Marinescu.

„Un alt ingredient demn de menționat este acidul azelaic, cunoscut ca fiind senzațional pentru depigmentare. Noi avem o formulă de acid azelaic combinat cu arbutin, un ingredient care ajută la luminozitate și depigmentare în proporții foarte mari”, a explicat Ioana Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro