„Nu am mâncat și nu am băut”. Mirela Vescan, dezvăluiri despre o experiență alături de Cătălin Botezatu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Instagram/Mirela Vescan
Instagram/Mirela Vescan
Mirela Vescan a dezvăluit în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer o experiență inedită pe care a trăit-o în urmă cu mulți ani, la New York, împreună cu Cătălin Botezatu.

În urmă cu mai mulți ani, Mirela Vescan și Cătălin Botezatu au avut un adevărat succes la New York Couture Fashion Week. Era pentru prima dată când celebra make-up artistă mergea la New York pentru a dovedi cât este de bună în arta machiajului. Cei doi au fost o reală atracție în presă, designerul datorită creațiilor sale, iar celebra make-up artistă grație modelelor machiate într-un stil extravagant.

În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, Mirela Vescan a vorbit despre experiență inedită pe care a trăit-o împreună cu Cătălin Botezatu. Celebra make-up artistă a mărturisit că s-a simțit extrem de stresată înainte de prezentare, iar Cătălin Botezatu a încercat să o liniștească, spunându-i să nu-și facă griji. Cu toate acestea, tensiunea a persistat.

„Plecam pentru prima dată la New York. Țin minte că era 2008. Eram foarte stresată în avion. Eram cu Cătălin Botezatu, urma să prezentăm la Couture Fashion Week. Avea loc într-un hotel. Eram în avion, nu-mi trebuia mâncare, nu-mi trebuia apă, nu-mi trebuia nimic. Îl întrebam pe Botezatu unde mergem noi din fundul Europei, că ne facem de râs... VEZI CONTINUAREA PE SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel