Noutăți în tratamentul bolilor aparatului urinar. Prof. dr. Petrișor Geavlete, la Academia de Sănătate / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Prof. dr. Petrișor Geavlete a vorbit despre noutățile în tratamentul bolilor aparatului urinar.  

Prof dr Petrișor Geavlete, renumit chirurg urolog, vine la Academia de Sănătate, realizată de prof. dr. Irinel Popescu, pentru a discuta despre noi tratamente în bolile aparatului urinar. 

"La această ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe prof.dr. Petrișor Geavlete, șeful Clinicii de Urologie de la Spitalul Sfântul Ioan, al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. Vom discuta despre noutăți în bolile aparatului urinar”, a dezvăluit prof.dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Profesor doctor Petrișor Geavlete este, printre altele, Doctor în științe medicale, Conducător de doctorate, Șeful Clinicii de Urologie de la Spital Clinic de Urgență Sfântul Ioan, din București. De asemenea, are și calitatea de academician - Membru titular în Academia de Științe Medicale.

Totodată, profesorul Petrișor Geavlete este membru titular sau în Board-ul a zeci de societăți științifice naționale și internaționale.

Emisiunea Academia de Sănătate va fi reluată luni, 12 decembrie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook DC Medical și DC News și pe Youtube DC Medical.

Vezi emisiunea aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel