Nou scandal în Familia Regală britanică. Meghan Markle a fost ”tăiată” dintr-o poză oficială - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Un nou scandal a izbucnit în Familia Regală britanică.

Citește și articolul - Meghan Markle a lăsat-o pe Regina Elisabeta „surprinsă”. Ce i-a răsuns atunci când monarhul a încercat să îi dea un sfat

Totul s-a întâmplat după ce Meghan Markle a fost ”decupată” din fotografia utilizată de Familia Regală pentru a îi ura duminică la mulţi ani Prinţului Harry. În imagine era prezent Ducele de Sussex care apărea alături de Meghan Markle, însă aceasta a fost eliminată din poză. Presa britanică a comentat pe larg acest fapt descoperit de The Standard şi The Times.

”Alegerea fotografiei trebuie să fi fost un coşmar pentru Buckingham”, notează cu umor un jurnalist 

”Alegerea fotografiei trebuie să fi fost un coşmar pentru Buckingham”, a scris, într-un stil umoristic, un jurnalist de la Times, care a mai notat: ”A fost imposibil să se aleagă o fotografie recentă a prinţului, dintr-una dintre recentele sale vizite pseudo-oficiale. Nici o fotografie cu Harry jucând polo, fără să pară că promovează viitorul serial produs de prinţ pentru Netflix despre acest sport atât de drag inimii sale”.

Sursa foto - Princess CarParkle Platforma X

Interesant este faptul că a fost aleasă o fotografie din anul 2018, care îl arată pe prinţ relaxat şi zâmbitor, nu o fotografie recentă cu Harry în compania Regelui Charles sau a Prințului William. De ce? Pentru că o poză recentă nu ar exista.

Pentru prima oară din anul 2021 când...

Este pentru prima dată din anul 2021 când conturile oficiale ale familiei regale şi ale prinţului şi prinţesei de Wales au aniversat ziua de naştere a lui Harry. William şi Kate doar au republicat mesajul de pe contul regal, menționând un scurt ”La mulţi ani Ducelui de Sussex!”.

Fotografia, dar şi mesajul pe care îl transmite este într-un puternic contrast cu poza postată pe data de 15 septembrie 2020 de William şi Kate, când a împlinit vârsta de 38 de ani ai lui Harry. În poză apar Harry, William şi Kate râzând, pe o pistă de alergare.


Sursa foto - Platforma X The Prince and Princess of Wales

Citește și - Meghan Markle face primul pas spre împăcarea cu Kate Middleton. De ce s-a sucit Ducesa de Sussex

 

Meghan Markle ar fi făcut primul pas, în luna septembrie, spre împăcarea cu Kate Middleton.

Există posibilitatea ca Meghan Markle să fi făcut deja primul pas cu scopul de a își repara relația cu Kate Middleton, scrie Mirror. Ducesa de Sussex și Prințesa de Wales au avut numeroase tensiuni în ultimii ani. Ducii de Sussex au vizat mai mulți membri ai Familiei Regale în seria lor de pe Netflix. Harry, în cartea sa de memorii - Spare, și-a atacat în continuare familia. De asemenea, există zvonuri că Meghan se pregătește să relateze despre timpul ei petrecut în Familia Regală într-o carte de memorii.

Rapoartele arată faptul că Ducesa de Sussex a făcut-o pe Prințesa de Wales să plângă cu doar patru zile înainte de nunta ei cu Harry. Cu toate acestea, în timpul unui interviu cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a declarat faptul că, de fapt, a fost invers. Vezi continuarea articolului aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel