Nou Guvern. Klaus Iohannis, declarație de presă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Klaus Iohannis / Foto: presidency.ro
Klaus Iohannis / Foto: presidency.ro
Președintele României, Klaus Iohannis, face noi declarații. 

Președintele României, Klaus Iohannis, va susține joi, 4 noiembrie 2021, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, arată site-ul Administrației Prezidențiale.

VEZI ȘI: Ciucă și-a depus, prin fax, mandatul - UPDATE

Iohannis nu s-a întâlnit aseară cu liderii PNL, spune Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că liderii partidului nu s-au întâlnit aseară cu președintele Klaus Iohannis:

„Nu a fost o întâlnire, de unde până unde a apărut chestiunea asta? Eu nu am fost, Flutur nu a fost, Bode nu a fost, Dumitrescu nu a fost, Cîțu, dacă a vorbit la telefon e altceva, dar nu a fost o întâlnire.

Aseară, când am plecat de aici, am avut o convorbire cu Manfred Weber și cu alți lideri europeni pe subiectul alegerilor președintelui Parlamentului European, după asta am avut materialele legate de drepturile de vânzare a terenurilor în statele europene, am cerut materiale pentru a vedea care e legislația în toate statele europene, iar după aceea m-am uitat cu fiul meu la meci.

Nu a fost o întâlnire aseară cu președintele Iohannis. De unde a ieșit asta?“, a precizat europarlamentarul Rareș Bogdan.

În această dimineață au apărut informații potrivit cărora, în cursul nopții, între președintele Klaus Iohannis și PNL ar fi avut loc o întâlnire. Singura condiție pusă de Klaus Iohannis ar fi ca funcția de premier să rămână la PNL, conform Antena 3.  (Știrea, AICI.)

PNL și PSD, întâlnire la Palatul Parlamentului

O întâlnire a liderilor PNL și PSD, pentru formarea unei eventuale majorități guvernamentale, ar urma să aibă loc joi după-amiază, începând cu ora 16.00, la Palatul Parlamentului. Din delegația PSD ar urma să facă parte președintele formațiunii, Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte, precum și vicepreședintele Mihai Tudose.

„Legătura cu PSD este ținută de președintele partidului cu președintele Partidului Social Democrat. Nu știu exact care este ora. În mod normal, în această seară vom sta de vorbă și cu cei din PSD. Nu avem o oră și o locație. Vă pot spune sigur că eu și dl. Flutur nu vom merge în Kiseleff (sediul central al PSD - n.r.). Putem să ne vedem oriunde”, spunea miercuri liberalul Rareș Bogdan.

Atât liderii PNL, cât și cei ai PSD susțin că propria formațiune trebuie să dețină funcția de premier.

Liderii PNL s-au întâlnit, miercuri, tot la Palatul Parlamentului, cu reprezentanții USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel