Nou caz ”BELINA”: Olguța Vasilescu, ÎN LOT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu
Fostul director al SPP Dumitru Iliescu a făcut un anunț cutremurător în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI. 

Dumitru Iliescu a spus că se pregăteşte un nou ”caz Belina”, din viitorul ”lot” urmând să facă parte ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Preşedintele comisiei, Claudiu Manda, a dezvăluit cele spuse de fostul general, la finalul audierilor. 

”Dacă vorbim despre atacul asupra Guvernului, a spus că, din informaţiile pe care le are, se mai pregăteşte un nou caz Belina şi că mai sunt alţi miniştri vizaţi, că lucrurile acestea sunt fără ştiinţa directorului SRI şi directorului adjunct şi că următoarea persoană din viitorul lot este doamna Olguţa Vasilescu. Nu a vrut să detalieze foarte mult, a încercat să transmită că se încearcă cumva introducerea unor persoane care sunt în coordonarea SRI ca martori în dosar, eventual martori protejaţi”, a afirmat Manda.

[citeste si]

”A spus că ştie că se pregăteşte ceva, că se doreşte dislocarea unor miniştri apropiaţii domnului Dragnea, că se doreşte să se ajungă la domnul Dragnea şi mi-a arătat corespondenţa. A rămas să ne-o trimită comisiei, pentru că nu ar vrea să dezvăluie identitatea persoanei din presă cu care a corespondat. Dar aceste elemente erau anterior apariţiei în spaţiul public a punerii sub acuzare, care s-a întâmplat - înţeleg - în septembrie. Nu a vorbit de interceptări, a spus doar că avea cunoştinţă că se va construi un astfel de dosar cu scopul, spunea domnia sa, de a fi înlăturaţi din Guvern doi miniştri. Şi a spus că se mai pregătesc astfel de situaţii despre care domnia sa spune că nu ştie sau că nu crede. Cred că a spus chiar concret că, în opinia domniei sale, actuala conducere a SRI, în speţă director, director adjunct, nu are cunoştinţă despre acest caz şi era vorba de mai multe persoane din Guvern. Dar singurul exemplu pe care a vrut să-l dea este Olguţa Vasilescu. (...) A spus că se doreşte construcţia unui nou dosar”, a mai afirmat preşedintele Comisiei SRI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel