Noroiul, ingredient de lux la un restaurant din Japonia
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
pamant1
pamant1

Restaurantul franţuzesc Ne Quittez Pas din Tokyo a devenit celebru datorită specialităţilor pe bază de pământ pe care le oferă în meniu.

În timp ce mulţi bucătari se străduiesc să facă mâncăruri cât mai curate, gustoase şi sănătoase, la restaurantul franţuzesc Ne Quittez Pas din Tokyo noroiul este ingredientul-cheie, informează RocketNews.

 Totuşi, pământul folosit pentru specialităţile din acest local este special: un sortiment negru din Kanuma, care a fost testat pentru a verifica dacă poate fi comestibil.

 Cum a ajuns pământul în meniul acestui restaurant respectabil? Chef Toshio Tanabe a câştigat o competiţie culinară după ce a pregătit un sos cu noroi şi de atunci a decis să foloseasca ţărâna pentru toate mâncărurile pe care le prepară.

În prezent, Ne Quittez Pas oferă specialităţi care pot costa şi 110 $, bazate pe ingredientul-minune. În meniul restaurantului se pot găsi supă cu pământ,  dressing care include pământ,  scoici orientale cu pământ şi  desert alcătuit din îngheţată şi pământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel