Nora lui Virgil Măgureanu, la DNA pentru o plângere împotriva fostului șef al SRI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Măgureanu, nora fostului șef al SRI Virgil Măgureanu, s-a prezentat luni la sediul DNA, ea declarând că a venit să depună o plângere penală împotriva acestuia.

Alina Măgureanu a spus că vine în fața procurorilor în calitate de parte vătămată, fiindu-i afectate "toate interesele" de către "domnul Virgil Măgureanu și familia", precizează Agerpres.

Ea a adăugat că acuzațiile sunt "de corupție" și "foarte grave" care l-ar viza pe Virgil Măgureanu.

Acesta a declarat că a fost amenințată de către fostul director al SRI.

"Am primit amenințări prin intermediul contabilei. Documentele de la firma pe care o dețin sunt sechestrate în seiful dânsului. Am fost tâtrâtă într-un proces penal de foștii socri", a  spus fosta noră a luiVirgil Măgureanu la B1 TV.

Alina Măgureanu a mai spus că a fost supusă violenței domestice de către fostul ei soț, Marian Măgureanu.

[citeste si]

"M-am dus bătută la secția 2, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. (...) Mama mea are un proces pe rol la Tribunalul de la Buftea. Am fost amenințată de către foștii socri că se va ajunge la acest proces dacă spun ceva din cea am văzut în acea familie. (...) Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble. Am foarte multe probe și îmi asum tot ceea ce spun", a mai spus ea.

Întrebată despre faptele de corupție pentru care a depus plângere la DNA, Alina Măgureanu a spus că e vorba despre trafic de influență și dare și luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel