Nokian Heavy Tyres, investiții de 70 milioane de euro într-o nouă capacitatea de producție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nokian Heavy Tyres Ltd, parte a grupului Nokian Tyres, își mărește capacitatea de producție cu 50% prin investiții totale de aproximativ 70 milioane de euro în fabrica sa din orașul finlandez Nokia, investiții care vor fi realizate pe parcursul următorilor trei ani. 

Odată cu creșterea capacității de producție, vor fi angajate aproximativ 50 de persoane noi pentru producerea anvelopelor heavy tyres.

„Piața internațională a anvelopelor heavy tyres a evoluat pozitiv, iar vânzările noastre au crescut. De asemenea, dorim să susținem dezvoltarea clienților noștri prin mărirea capacității noastre de producție în fabrica din Nokia, Finlanda. Orașul finlandez Nokia este alegerea firească pentru locația fabricii, datorită personalului calificat și capabilităților de a realiza produse de înaltă calitate în unitatea modernizată, " afirmă Manu Salmi, vicepreședinte al unității Nokian Heavy Tyres.

Obiectivul constă în creșterea capacității maxime de producție a anvelopelor heavy tyres de la aproximativ 20 milioane kg la 32 milioane kg.

Nokian Heavy Tyres Ltd a semnat, de asemenea, un acord cu sindicatul local pentru a crește competitivitatea prin flexibilitate. Acest acord motivează personalul să își dezvolte abilități multiple. Acordul va fi în vigoare până la finalul anului 2020.

„Ne dorim să creștem concentrându-ne pe serviciile pentru clienți, siguranță și calitate. Facem acest pas important împreună cu personalul nostru devotat," adaugă Salmi.

Nokian Heavy Tyres – expertiză personalizată, din ținuturile nordice

Dezvoltarea produselor Nokian Heavy Tyres se bazează pe cei 80 de ani de expertiză în domeniul anvelopelor de iarnă și pe înțelegerea profundă a condițiilor meteorologice extreme. Nokian Heavy Tyres este liderul global de piață în anvelope forestiere, iar experiența sa în condițiile meteorologice specifice schimbărilor de anotimpuri, în mediul sever specific ținuturilor nordice, cât și eforturile sale pe termen lung de dezvoltare a produselor concentrându-se pe selecția atentă a componentelor, au poziționat Nokian Heavy Tyres printre liderii globali în producția de anvelope speciale. Produsele Nokian Tyres sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară care garantează o durată de viață ridicată și funcționarea fiabilă într-o varietatea de condiții de utilizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel