Noi restricții: De aici poți să faci cumpărături când magazinele se închid la ora 18.00 sau 21.00
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Odată ce magazinele din principalele municipii ale României vor scurta programul pentru clienți, românii au început să caute alte modalități pentru a-și face cumpărăturile.

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 348 din 25 martie 2021, în toate localitățile, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20:00 - 5:00, iar magazinele se închid la ora 18:00. Dacă incidența este de peste 7,5/1.000 locuitori, atunci programul este valabil pentru toate zilele săptămânii.

Curierii de produse alimentare fac excepție. (2) Prin excepție de la prevederile alin. (1), în intervalul orar 21:00-5:00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu. (5) Prin excepție de la prevederile alin. (3) și (4), în intervalul orar 18:00-5:00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu. Mai jos puteți citi cum puteți cumpăra de la principalele hypermarket-uri în București și localitățile limitrofe din Ilfov*.

Ce servicii livrează de la principalele magazine

- Magazinele Auchan livrează la domiciliu prin serviciul propriu, cu mențiunea că produse proaspete sunt disponibile doar în București și localitățile limitrofe. De la Auchan puteți comanda și prin Glovo sau Foodpanda. Magazinul are și „Click & Collect”.

- Magazinele Carrefour livrează la domiciliu prin Bringo. Acest hypermarket are și serviciul „Click & Collect”

- Magazinele Cora livrează la domiciliu prin Glovo, Foodpanda și serviciul propriu de livrare. În plus, magazinul are serviciul de ridicare din spațiul drive.

- Magazinele Kaufland livrează la domiciliu prin Glovo, Food Panda și Tazz by eMag.

- Magazinele Penny. livrează la domiciliu prin Glovo.

- Magazinele Mega Image livrează la domiciliu prin serviciul propriu și Tazz by eMag.

*Precizăm că, în principiu, curierii pot livra până la ora la care închideau de obicei magazinele - 21:00. Acest lucru poate varia de la operator la operator și de la magazin la magazin.

3. -imagine fara descriere- (livrare_kaufland_gratuita_50912400.jpg)

4. -imagine fara descriere- (livrare_glovo_carantinare_29298900.jpg)

2. -imagine fara descriere- (livrare_cora_gratuita__54757400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel