Noi liste cu dosare aprobate au fost publicate pe site-ul AFM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Fotografie de la Justiniano Adriano, Pexels
Fotografie de la Justiniano Adriano, Pexels
Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice,  Casa Eficientă Energetic, Rabla Clasic, Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ și Iluminat Public au fost publicate pe site-ul AFM.

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Casa Eficientă Energetic, Rabla Clasic, Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ și Iluminat Public, în urma ședinței comitetului de Avizare din 30.03.2023.

În cadrul „Programului Casa Verde Fotovoltaice” a fost publicată o nouă listă care conține 426 dosare acceptate. De asemenea, au fost publicate noi liste care conțin 84 de contestații aprobate.

Pentru „Programul Casa Eficientă Energetic” a fost publicată o nouă listă conținând 36 de dosare acceptate în valoare de 1.717.999,59 lei.

Pentru „Programul Rabla Clasic” au fost aprobate 2 contestații pentru 6 autovehicule în valoare de 37.500 lei.

În cadrul „Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ” a fost publicată o nouă listă care conține 1 dosar aprobat depus de către solicitantul Muncipiul Cluj Napoca în valoare de 592.980,94 lei.

Totodată, AFM a publicat 1 contestație acceptată în cadrul Programului Iluminat Public depusă de Comuna Tisău, județul Buzău în valoare de 999.957,00 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Casa Eficientă Energetic, Rabla Clasic, Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ și Iluminat Public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel