Noi imagini de la tragedia din stația de autobuz din Baia Mare. Femeia a murit, iar bărbatului îi va fi amputat piciorul - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Noi imagini de la tragedia din stația de autobuz din Baia Mare / Foto: Captură video Observator
Noi imagini de la tragedia din stația de autobuz din Baia Mare / Foto: Captură video Observator
Au apărut noi imagini cu accidentul de la Baia Mare, unde un șofer a intrat cu mașina într-o stație de autobuz în care se aflau doi tineri căsătoriți.

Au apărut noi imagini de la accidentul în urma căruia doi tineri au fost spulberaţi, într-o staţie de autobuz din Baia Mare. În imagini se vede cum maşina a derapat şi a intrat cu viteză în staţia de autobuz. Cei doi îndrăgostiți nu au mai avut nicio şansă să se salveze.

Femeia a murit, iar tânărul va rămâne mutilat pe viață. Astăzi, bărbatului rănit i se va amputa un picior la Spitalul din Cluj Napoca, transmite Realitatea Plus. Între timp, judecătorii au decis că şoferul vinovat va fi cercetat în libertate. Zeci de oameni au protestat la Palatul de Justiţie în memoria tinerei ucise. 

VEZI ȘI: Bărbatul care a lovit cu maşina un cuplu în staţia de autobuz, pus în libertate. Una dintre persoanele lovite a murit

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional

Psihologul Radu Leca a explicat râsul șoferului de după accident

Psihologul Radu Leca a explicat în exclusivitate pentru DC News reacția de a râde a tânărului care a accidentat grav doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare. 

”Avem de-a face cu o reacție care iese din sfera normalului. Acum, vreau să vă aduc cu respect aminte că în ziua în care poetul nostru național a fost înmormântat, Adrian Păunescu, la înmormântare au fost prezenți foarte mulți oameni. Cel care s-a remarcat printr-un gest teatral a fost Vadim Tudor care, în momentul în care coșciugul a fost coborât în interiorul mormântului, a dat capul pe spate și a scos limba. Deci, în cazuri extreme în care emoțiile sunt mari și foarte mari, reacțiile noastre pot fi vizualizate de către ceilalți ca ieșind din sfera normalului. Este, din păcate, o reacție care din afară percepută, sfidează bunul simț și normalul.

 Acum, de punctat următoarele secțiuni. Numărul unu, când subiectul are o tulburare afectivă, după întâmplarea aceasta negativă, poate avea ca rezultat pe chip un zâmbet larg, din cauza faptului că este surprins de gest, de întâmplare, de acțiune, de eveniment. Numărul doi, în cazul în care subiectul se află sub influența drogurilor, la fel, poate apărea acest gest. Numărul trei, în momentul în care subiectul conștientizează pentru mai puțin de o secundă evenimentul pe care l-a produs, intră într-un șoc. Cred că avem de-a face cu ultima variantă, subiectul a intrat în șoc și atunci tot ce a făcut și tot ce a spus după producerea evenimentului nu ai cum să pui baza în cele spuse, cele făcute, pentru că se afla sub imperiul șocului”, a declarat psihologul Radu Leca în exclusivitate pentru DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel