Noi dispariții în ultimele 48 de ore. Doi minori și o tânără de 18 ani, căutați de poliție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Interventie politie
Interventie politie
Polițiștii sunt din nou în alertă după ce în utlimele 48 de ore au dispărut alți doi minori, dar și o tânără de 18 ani. 

Județul Alba

În dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa BARSONY MIOARA ROXANA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei sunt următoarele: înălţime 1,65 m, greutate 50 kg, păr șaten, lung, ochi căprui; La data plecării, aceasta purta blugi albaștri și pantofi sport de culoare roz.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

Județul Neamț 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din Neamț şi cei ai Secției de Poliție Rurală Români continuă activităţile de căutare în vederea depistării minorului LUCACIU DUMITRU NECULAI, în vârstă de 14 ani.

La data de 7 august polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați de către un bărbat, de 38 de ani, din Bahna, despre faptul că fiul său LUCACIU DUMITRU-NECULAI, de 14 ani, a plecat de la domiciliu, în data de 6 august 2019, și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime - 1,60 m, greutate – 55 de kilograme, faţa ovală, păr şaten, pe frunte are două semne tip tăietură.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un hanorac negru cu inscripţie albă în partea din faţă, pantaloni negri cu dungi roșii la genunchi, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare închisă.

Județul Arad 

În ziua de 6 august, în jurul orei 12.30, o tânără de 18 ani, din Șiria, CÂRPACI FLAVIA-FLORINA-GAROAFA-MARGHITA a plecat de la domiciliul ei de pe raza localității și nu s-a mai întors.

Tânăra are următoarele semnalmente: 1,66 m., 60 de kg., păr negru, lung, vopsit blond și ochi căprui. La momentul dispariției purta o rochie neagră cu mânecă scurtă și sandale negre.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanelor dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel