Noaptea Albă a Galeriilor, pe 10 iunie la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Vezi aici galeriile incluse în program
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
galerii
galerii

Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc anul acesta pe 10 iunie, atât în Capitală, cât şi la Cluj-Napoca, în peste 60 de spaţii din cele două oraşe în care vizitatorii vor  putea admira creaţiile  sutelor de artişti români şi străini.

Aflat la  cea de-a cincea ediţie, evenimentul de anul acesta  se va desfăşura şi la Cluj-Napoca, unde participă 12 galerii. La Bucureşti, participă 54 de galerii şi spaţii alternative, conform noapteagaleriilor.ro.

În această noapte specială, galeriile au intrare liberă şi program prelungit până la ora 4.00 a doua zi. Programul galeriilor implicate şi numele artiştilor ale căror creaţii vor putea fi văzute în cadrul această noapte sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Vezi aici galeriile din Bucureşti care participă la eveniment:

Vezi aici galeriile din Cluj care participă la eveniment:

Cele trei centre Cicloteque (de la Facultatea de Drept, din Parcul Herăstrău şi din Parcul Tineretului) vor fi deschise până la ora 5.00, pentru cei care doresc să ia o bicicletă gratuit şi să meargă astfel de la o galerie la alta.

Noaptea Albă a Galeriilor (NAG) este un eveniment organizat de Asociaţia Ephemair. Prima ediţie a NAG a avut loc în 2007 fiind, după Noaptea Muzeelor, al doilea eveniment cultural desfăşurat pe durata unei nopţi din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel