Urmărește emisiunea live
Nike a lansat a doua generație de adidași inteligenți. Adapt BB 2.0 se leagă singuri și au un preț incredibil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Nike a dezvăluit noii săi adidași inteligenți, Adapt BB 2.0, care vor fi disponibili de duminică, în timpul All-Star Weekend.

Nike a dezvăluit noii săi adidași inteligenți, Adapt BB 2.0, care vor fi disponibili de duminică, în timpul All-Star Weekend, un eveniment marca NBA, conform Engadget. Încălțările au fost deja purtate de Ja Morant, un baschetbalist al Memphis Grizzlies, iar prețul va fi unul pe măsură: echivalentul a 1.760 de lei în Statele Unite. Bineînțeles, prețul pe care îl vor plăti românii pentru adidașii lui Nike va fi de trei ori mai mare.

Nike a transmis că noua pânză face încălțarea sau descălțarea mult mai ușoare, iar noua pungă Air Zoom Turbo permite o săritură mai bună. Compania a adăugat că noile încălțări au partea de mijloc reconcepută pentru a îmbunătăți tranziția dintre călcâi și vârful degetelor.

Încălțări inteligente

 (w670)

Similar cu Adapt BB 1.0, adidașii permit conectarea la telefon prin Bluetooth și printr-o aplicație pentru personalizare sau actualizări, iar aceștia trebuie puși la încărcați din două în două săptămâni prin plasarea lor pe un preș wireless.

La 555g, noii Adapt BB 2.0 sunt mai grei, dar și mai confortabili decât prima generație. Cu toate acestea, prețul mare nu motivează beneficiile minimale din terenul de baschet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel