Nicușor Halici, de Ziua Veteranilor de Război: "Vă port recunoștință profundă..."
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
De Ziua Veteranilor de Război, celebrăm supraviețuitorii celor două conflagrații mondiale, precum și văduvele de război și văduvele veteranilor de război. Un moment marcat într-un cadru solemn la Focșani, la Mausoleul Eroilor, unde a avut loc un Ceremonial militar și religios, a precizat prefectul PSD de Vrancea, Nicușor Halici.

„Am crescut cu poveștile dumneavoastră, dragi eroi în viață, și nu pot decât să duc mai departe toată povestea dumneavoastră, sacrificiile dumneavoastră, neajunsurile pe care după războaie a trebuit să le îndurați, pentru ca astăzi să beneficiem de libertate și independență. Independență pe care suntem obligați să o păstrăm și să o dăm mai departe generațiilor viitoare.

Eu unul vă port recunoștință profundă și vă asigur că mesajul dumneavoastră va fi transmis și către generațiile următoare, pentru că dumneavoastră ne-ați lăsat ceva cu sânge, ca țara aceasta să aparțină și să rămână poporului român.

Dumnezeu să vă dea sănătate, zile cât mai multe alături de cei dragi, și să reușim ca și în anii următori să ne raportăm la dumneavoastră ca fiind oameni ai Cetății. Doamne ajută!”, a transmis, vineri,  veteranilor de război prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel