Nicușor Dan poate fi DAT JOS. SONDAJ, ”cifre absolut devastatoare”: Este DEZASTRU
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Nicușor Dan
foto Facebook Nicușor Dan
Sunt vești proaste pentru Nicușor Dan. 

”Un sondaj CURS, realizat în București în perioada 14-20 ianuarie, pe un eșantion de peste o mie de subiecți, prin metoda CATI, ne arată niște cifre absolut devastatoare pentru cel care conduce municipalitatea Bucureștiului” a spus jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3. 

Bucureștiul, încotro? 

Sondajul, realizat doar în București, arată că 73% consideră că direcția în care se îndreaptă Bucureștiul este una greșită. Doar 19% văd direcția bună. 

Nicușor Dan, gata să fie dat jos. Este ”dezastru”

Întrebarea referitoare la activitatea primarului Nicușor Dan vine cu ”dezastru”, după cum apreciază jurnalistul Antena 3. 57% spun că activitatea lui Nicușor Dan este ”proastă”.15% îi consideră activitatea ”foarte proastă”.

”Mai mult de două treimi dintre bucureșteni consideră că este o catastrofă felul în care administrează Bucureștiul” a remarcat Adrian Ursu, întrebându-se oare ce apreciază cei 3% care spun că activitatea lui Nicușor Dan este foarte bună. Procentele, dacă s-ar concretiza într-un referendum local de demitere a primarului general, ar reprezenta cel mai negru coșmar al lui Nicușor Dan, a cărui performanță, după cum se poate observa și din acest sondaj, nu există. 

Nemulțumirea față de primar nu este o caracteristică generală în care să se încadreze și Nicușor Dan. Același sondaj arată că un procent de 37% au o părere ”bună” despre primarul lor de sector și 7% ”foarte bună”. 

Traficul, încălzirea, poluarea, situația drumurilor, parcările, problemele bucureștenilor

De departe, cea mai mare problemă a Capitalei, așa cum era de așteptat, este traficul. 42% o identifică astfel, plasându-se pe primul loc. Pe al doilea stă încălzirea (25%), al treilea poluarea (21%), iar pe al patrulea stau drumurile principale (19%). Curățenia, ridicarea gunoiului, parcările, siguranța publică, parcurile, piețele sunt alte probleme acute semnalizate de bucureșteni, prin sondajul CURS. 

Dacă ar avea loc alegeri duminica viitoare, ar câștiga un candidat PSD, în lipsa unei alianțe care să-l învingă. 34% au răspuns că ar vota un primar PSD. Pe locul al doilea, în ciuda nemulțumirii față de Nicușor Dan, care este ”tatăl USR” (fondatorul USB, care s-a transformat în USR, chiar dacă ulterior, a fost exclus din propriul partid n.r.), bucureștenii ar vota un candidat USR (17%). La egalitate ar fi și un candidat PNL. Astfel, un candidat PNL - USR s-ar bate, de pe picior de egalitate, cu un candidat PSD. AUR are 13% în acest sondaj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel