Nicușor Dan, întrebat dacă va economisi energie: Avem un bebeluș și medicul i-a recomandat soției să țină mai frig în casă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Nicușor Dan a fost întrebat dacă va reduce consumul de gaze.

Nicușor Dan a vorbit despre reducerea consumului la gaze și energie electrică: 

„Avem un bebeluş şi medicul i-a recomandat soţiei să ţină mai frig în casă”, a spus primarul general al Capitalei, întrebat dacă va reduce consumul de gaz și energie electrică în această iarnă.

„Trebuie să o întrebaţi pe soţie, că eu nu prea stau pe acasă. (...) După cum ştiţi, avem un bebeluş şi medicul i-a recomandat soţiei să ţină mai frig în casă, ca să mănânce mai puţin, să nu aibă reflux”, a explicat Nicușor Dan.

Chestionat cu privire la reducerea consumului la Primăria Capitalei, el a susţinut că acest lucru s-a întâmplat deja.

„Aici am redus foarte mult ceea ce înseamnă aerul condiţionat, am redus semnificativ iluminatul pe timpul nopţii şi, de asemenea, funcţionarii din Primărie de 10 zile nu mai au apă caldă să se spele, se spală cu apă rece.

La iarnă, pentru că avem centrală proprie, se vor spăla cu apă caldă şi, mai ales, se vor încălzi cu centrala proprie a Primăriei.

În ceea ce priveşte iluminatul public, am depus la Administraţia Fondului pentru Mediu un proiect de 25 de milioane de lei pentru înlocuirea becurilor actuale cu LED-uri, care sunt mult mai eficiente energetic, iar pentru sesiunea viitoare avem un proiect care se va duce undeva la 50 de milioane de lei. Cele două proiecte împreună merg cumva spre 30% din iluminatul nostru public”, a încheiat Nicușor Dan, conform spotmedia.

Nicușor Dan: Am transmis DNA o sesizare cu privire la aspecte identificate de Corpul de Control al Primarului General în verificarea efectuată la STB

Primarul municipiului București, Nicușor Dan, anunță că a trimis către DNA o sesizare cu privire la aspecte identificate de Corpul de Control al Primarului General în verificarea efectuată la STB.

"Am transmis DNA o sesizare cu privire la aspecte nelegale identificate de Corpul de Control al Primarului General în verificarea efectuată la STB.Obiectul sesizării este achiziția de tramvaie noi din gama de 18 metri printr-o procedură demarată de STB în anul 2019 și încheiată în anul 2020 cu declararea firmei Electroputere VFU Pașcani drept câștigătoare a licitației", a scris, pe facebook, primarul Nicușor Dan (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel