Urmărește emisiunea live
Niculae Bădălău, despre DIASPORA: Muncesc la negru, au venit în țară și a trebuit să-i tratăm pe banii noștri
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Social-democratul Niculae Bădălău a explicat declarațiile sale anterioare despre diaspora și a mai oferit încă una, justificând că, dincolo de controversele iscate, ceea ce a spus a fost corect. 

”Să nu fiu rău, eu vreau să spun că nu sunt mai rău decât cei care au vânturat plăcuța suedeză vis-a-vis de PSD. Și aia a părut la toată lumea drept o campanie originală și foarte bună. Haideți să fim serioși cu poveștile astea, unii din presă voiau să-mi lipească o etichetă, că am fost la o petrecere la care un domn s-a gândit să cânte minunea aia, două fraze, e povestea lui, nu a mea. (...) Eu am spus foarte clar, sunt 700.000 de oameni cu contracte de muncă. Și acest lucru s-a văzut acum, prin exodul mare, neavând contracte de muncă, nu aveau nici asigurări restul, despre asta am povestit.”, a spus Niculae Bădălău la Digi24, despre declarațiile sale anterioare cu privire la românii din diaspora. 

Vezi aici declarația controversată: Niculae Bădălău, declaraţie controversată despre diaspora: Sunt 700.000 cu domiciliu, restul sunt fetele alea de le duc ăștia...

”Regret aceste declarații, cu toate că sunt corecte, că nu-s decât 700.000 de români care au contracte de muncă și asigurări medicale în străinătate, restul muncesc la negru și au venit în țară, a trebuit să-i tratăm pe banii noștri” a completat Niculae Bădălău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel