Nicolas Sarkozy, critici dure la adresa lui Francois Hollande: O povară pentru Franța!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nicolas Sarkozy, fost președinte francez și actual lider al principalului partid de opoziție, l-a criticat dur sâmbătă pe președintele țării, François Hollande, numindu-l "o povară pentru Franța", informează AFP.

Liderul UMP a ironizat în timpul unui miting care a reunit circa 2.000 de oameni la Saint-Georges-d'Orques, în sudul Franței, eșecurile președintelui francez socialist, pe care l-a poreclit "Cu mine, eu", aluzie la exprimarea lui Francoise Hollande, în timpul unei dezbateri televizate în care cei doi s-au aflat față în față înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2012. Hollande enumerase cu acel prilej ceea ce promitea să facă dacă va fi ales, începând fiecare frază cu următoarele cuvinte: "Cu mine președinte al republicii, eu...", scrie Agerpres.

Noaptea Muzeelor: Selfie cu lingourile de aur de la BNR

"Situația este foarte îngrijorătoare. Știam că alături de «Cu mine, eu» nu va fi din cale afară. Ne-a depășit toate așteptările. În 2015, a căpătat experiență: nu ne mai promite o reducere a șomajului pentru acest an, ci pentru anul următor", a declarat Sarkozy.

Totodată, fostul președinte Francez  a acuzat guvernul actual, socialist, "că este direct răspunzător de creșterea incredibilă a numărului de șomeri. E un lucru pe care «Cu mine, eu» nu l-a priceput: este direct răspunzător de șomaj, la fel și de creșterea taxelor. În 2017, vom avea o povară pentru Franța care va aparține trecutului", a mai spus Sarkozy, care intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel