Nicolăescu nu exclude o viitoare colaborare PNL-PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Eugen Nicolaescu
Eugen Nicolaescu

Dacă PDL va rezista acestei crize și se va curăța de "toate lucrurile urâte" din ultimii patru ani, nu este exclusă varianta unei viitoare colaborări cu PNL, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, deputatul liberal Eugen Nicolăescu.

Apreciind că oportunismul, care i-a mânat pe foarte mulţi dintre pedelişti, nu îşi mai găseşte rostul în acest moment, deputatul PNL a apreciat că nu stie dacă PDL va reuși să reziste situației actuale.

"Din punctul meu de vedere, personal, o discuţie cu cineva din PDL nu poate fi făcută decât dacă PDL-ul mai rezistă, dar dacă mai rezistă sub o anumită formă, atunci trebuie curăţat, spălat, degajat de toate lucrurile urâte pe care le-am văzut în ultimii patru ani", a adăugat Nicolăescu.

Referitor la o posibilă colaborare între PDL şi PNL în viitor, deputatul liberal a afirmat: "Pornind de la celebra vorbă veche niciodată să nu spui niciodată, cred că nu putem excude nicio variantă, dacă într-adevăr ceva semnificativ se va întâmpla în PDL. Dacă nu se va întâmpla, atunci ei vor trebui să suporte toate efectele guvernării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel