Nicolăescu avansează ipoteza unei noi suspendări pentru Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PNL - DEZBATERE - SANATATE
PNL - DEZBATERE - SANATATE

Eugen Nicolăescu, viceliderul grupului PNL de la Cameră a explicat că ar fi posibilă o nouă suspendare pentru Traian Băsescu. El susţine că această pauză nu a schimbat nimic în comportamentul lui Traian Băsescu, iar dacă se continuă în acest fel se va ajunge la o nouă suspendare. La prima ieşie publică după revenirea la Cotroceni Traian Băsescu a spus că "atacul USL a făcut ţăndări statul de drept în România".

"Aş avea mai multe variante de răspuns sau de comentat. Una s-ar referi la faptul că lupul îşi schimbă părul, dar năvarul ba. Deci, cu alte cuvinte, preşedintele Traian Băsescu nu s-a făcut bine în această vacanţă şi continuă să spună prostii sau lucruri trăsnite", a spus Nicolăescu.

El crede că Băsescu nu a învăţat nimic din lecţia suspendării. "O altă variantă de comentat ar fi că încă nu a învăţat nimic, din păcate, din lecţia suspendării, din lecţia demiterii şi eu sper ca în continuare să reuşim să ne înţelegem, dar dacă nu, e un motiv pentru a fi din nou suspendat", a precizat Nicolăescu.

”O majoritate parlamentară a considerat că poate face țăndări statul de drept, prin destituri, revocări, ordonanțe de urgență, care au blocat instituțiile. Aici vizez perioada 3-6 iulie. Destituirea Avocatului poporului, emiterea OUG prin care CCR i se lua atributul de a superviza hotărârile Parlamentului, destituirea primilor trei oameni în stat: preşedintele Senatului, Camerei Deputaţilor şi preşedintele României”, a declarat Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel