Șerban Nicolae, mesaj pentru Iohannis, înainte de referendum: Îi spun foarte clar. O minciună!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 22 mai 2019, 17:51
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Şerban Nicolae i-a transmis un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis, în ceea ce priveşte referendumul de pe 26 mai, susținând că "este o minciună".

"Îi spunem domnului Iohannis, ca să fie foarte clar, să priceapă. Nu pe ascuns, nu în spate, nu pe plan local, vă spun public. Eu chem toţi pesediștii şi votanţii PSD să boicoteze această mascaradă de referendum pentru că nu este un referendum. Este o mascaradă găsită de nişte securişti ca domnul Iohannis să participe la campania electorală.

Nu are nicio legătură cu consultarea populaţiei pentru o problemă de interes naţional. Dacă era aşa, nu erau nişte întrebări pe care nu le-a înţeles nici domnul Iohannis însuşi, de le-a confundat, le-a amestecat, le-a făcut zob şi a făcut semn să taie semnalul că nu se mai putea concentra la nimic. Probabil că trebuiau schimbate bateriile", a spus Șerban Nicolae, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Vezi și: Klaus Iohannis pune tunurile pe CNA din cauza referendumului: Auziți, ce obrăznicie!

"Eu îi spun foarte clar!"

"Eu îi spun foarte clar: este o mascaradă, nu un refrendum, nu este niciun vot. Drept dovadă, îl trădează inconştientul, că nu pot să îi spun subconştientul. De câte ori era întrebat de presă de Dragnea, de alegeri, de președinție, de guvern spunea: "După alegeri". De ce? Pentru că şi pentru el, după 26 mai, sunt alegeri. Nu e vorba de referendum. Asta cu referendumul era o scuză în timpul campaniei electorale. Este un fake, o minciună", a mai spus Șerban Nicolae.

Vezi și: Klaus Iohannis, declarații la Cotroceni, înaintea alegerilor europarlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?