Nicolae, discuție cu Regele Mihai, după ce a fost exclus: Nu cred că el a luat decizia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Fostul principe Nicolae a dezvăluit, la Antena 3, că a vorbit cu Regele Mihai după ce a fost exclus din linia de succesiune a Casei Regale. 

Ultima discuție pe care a avut-o cu Regele Mihai a fost în 18 septembrie 2015. Nicolae a fost exclus din linia de succesiune în august 2015.

Fostul principe a afirmat că au vorbit despre mașini, avioane, ce au mai făcut. Lui i s-a părut ciudat că Regele Nicolae l-a întrebat ce face în România, cum îi este în țară. 

”Am vorbit aproape tot timpul despre mașini, avioane. Am eu o pasiune. Avem mai multe pasiuni comune. Am vorbit despre ce s-a întâmplat, despre ce distracții am avut. A fost pace. Am fost fericit despre ce s-a întâmplat. Am vorbit un pic despre ce s-a întâmplat în august. El m-a întrebat cum e în România pentru mine, ce fac acolo și de ce cineva ar întreba asta dacă a luat o decizie. Nu vreau să intru în detalii personale, dar zic că... nu cred că a fost decizia lui” a spus fostul principe.

Despre mama sa, fostul principe a afirmat că mama sa a fost rece cu el. A vorbit cu ea după comunicatul de presă de luni, dar aceasta i-ar fi dat copy-paste din comunicatul Familiei Regale. 

Despre ce s-a întâmplat la reședința Regelui Mihai din Elveția, Nicolae a afirmat: ”Nu e uman.” Fostul principe a mai afirmat că voia ”o discuție de 2 minute cu bunicul meu”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel