Data publicării:

”Nu-l votăm pe Ciucă pentru că ne bagă-n război”. Liberalul răspunde viralelor de pe TikTok VIDEO

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Rudolf Andreescu
Foto: Rudolf Andreescu

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a venit în platoul DC NEWS și a vorbit despre acuzațiile lansate pe TikTok la adresa sa.

Nicolae Ciucă, președintele PNL, le-a răspuns internauților de pe TikTok care distribuie mesaje false despre el și spun că el "ne va băga în război".

"Circulă pe TikTok o prostie despre dumneavoastră, pe care oamenii o consideră adevărată, și spune așa: "Nu-l votăm pe Ciucă pentru că ne bagă în război", sigur ați auzit. E o aberație, dar noi vă întrebăm ca să le vorbiți celor de pe Tiktok", i s-a adresat lui Nicolae Ciucă, Anca Murgoci, redactor șef DC NEWS.

"Le spun tuturor românilor următorul lucru, inclusiv colegilor mei, care încearcă de fiecare dată atunci când vorbesc să spună: domnule, are o carieră profesională, a participat la numeroase activități, misiuni, a reprezentat Armata Română în interiorul comitetului militar al NATO, deci știe ce are de făcut în situații complicate, de criză.

Nicolae Ciucă: Cel mai important mesaj pe care vreau să îl transmit celor care au primit acele mesaje pe TikTok

Și eu le-am spus în felul următor, cât se poate de sincer le-am spus: Sigur, cel mai ușor lucru este să vii și să gestionezi situații de criză pentru că pentru asta ne-am pregătit, asta mi-a fost meseria, cum se spune, dar cel mai important mesaj pe care vreau să îl transmit celor care au primit acele mesaje pe TikTok este angajamentul meu pentru a gestiona și păstra pacea pentru că nimic nu este mai valoros și mai de preț decât pacea, iar unul care a fost în astfel de situații cred că știe cel mai bine care sunt consecințele și de ce trebuie să păstrăm pacea", a răspuns Nicolae Ciucă.

VEZI ȘI: VIDEO Nicolae Ciucă, ironia momentului. Răspuns la atacul lui Mihai Tudose: Îl respect atât de mult

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

VIDEO viral pe TikTok: De ce-l votează Ciucă pe Ciolacu și Ciolacu

 

Precizăm că Nicolae Ciucă, președintele PNL, candidat la alegerile prezidențiale din acest an, a fost invitat zilele trecute în emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV, unde a fost pus față în față cu provocarea sosurilor picante. Politicianul a fost întrebat cu cine dintre contracandidații săi ar vota la alegerile prezidențiale. Nicolae Ciucă a susținut că l-ar vota pe Marcel Ciolacu pentru că doar ei dor ajunge în turul doi al alegerilor, în opinia sa.

Întrebat de Cătălin Măruță pe cine ar vota la alegerile prezidențiale, pe Marcel Ciolacu, Elena Lasconi, George Simion sau Ludovic Orban, Nicolae Ciucă a răspuns: "Marcel Ciolacu că doar noi doi intrăm turul doi". Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel