Data actualizării:
Data publicării:

Nicolae Ciucă, ferm convins împotriva limitării cash-ului. Ce spune despre o alianță cu PSD după alegeri

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
foto: captură video
foto: captură video
Sunt declarațiile serii din PNL! 

Vezi aici declarațiile făcute înainte de a lua întrebări: Nicolae Ciucă, declarații după ce și-a asumat candidatura la prezidențiale

Nicolae Ciucă a făcut declarații de presă după ședința PNL în care s-au luat decizii extrem de importante. Președintele PNL va fi și candidatul PNL la prezidențiale. Totodată, liberalii vor merge singuri în alegeri, dar Nicolae Ciucă nu exclude o alianță cu PSD după alegerile din 2024. 

Președintele PNL a făcut referire la mai multe teme de interes pentru români, în declarațiile din această seară. El s-a referit și la limitarea plăților cash. ”Am avut această discuție și-n BPN și am exprimat cât se poate de clar că nu am susținut această măsură” a spus Nicolae Ciucă, subliniind că nu toți românii trebuie băgați în aceeași oală, respectiv să fie suspecți de evaziune fiscală. ”Sunt banii oamenilor, sunt o proprietate a fiecărui cetățean și trebuie să aibă dreptul să-i folosească așa cum consideră” a continuat liderul liberal, specificând că trebuie luată o decizie după ce va fi analizată măsura: ”Afectează pe toți românii, dar și mediul de afaceri”. 

Despre transferurile politice, președintele PNL a spus ca măcar să se facă într-o perioadă a transferurilor, ca-n fotbal, nu pe toată durata campionatului: ”Sunt absolut inacceptabile”. 

”Există, din sondaje, un procent ridicat care, după alegeri, pot accepta o guvernare de coaliție cu PSD la finele lui 2024” spune Nicolae Ciucă, asigurând că au ținut cont de ce le-a cerut electoratul, de a merge singuri în alegeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel