Data publicării:

Nicolae Ciucă, despre candidatul PNL la alegeri: Prioritatea noastră este să continuăm să asigurăm stabilitatea guvernării

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă, actual președinte al PNL și fost premier, a oferit detalii despre eventuala candidatură la prezidenţiale din partea PNL.

Într-o emisiune difuzată pe postul Antena 3 CNN, Nicolae Ciucă, actual președinte al PNL, a fost întrebat de moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, dacă există un candidat pe listele PNL pentru prezidenţiale.

Astfel, Nicolae Ciucă a precizat faptul că nu există un candidat - încă - dar nici nu se va da deoparte atunci când va veni vremea alegerii unuia. Probleme mai presante, spune fostul premier, ocupă lista priorităților PNL, precum provocările cele mai nuanțate ale guvernării:

„În atribuțiile președintelui PNL este și această prevedere, de a își asuma candidatura la funcția în privința căreia partidul, împreună cu partidul, se va decide. Eu nu pot să mă duc în fața PNL și să le solicit să se mobilizeze, să îi îndemn la tot ceea ce înseamnă competiția electorală pentru acest an și să stau deoparte și să privesc, sau doar să ordonez ceea ce se întâmplă în partid. Este clar că, în momentul de față, și sigur, nu este momentul - nu și-a anunțat nimeni candidatura, nu este momentul pentru o astfel de candidatură. Am menționat și susțin că prioritatea noastră este să continuăm să asigurăm stabilitatea guvernării, să continuăm să ne ocupăm de toate aceste probleme care, iată, că sunt cât se poate de evidente și sunt provocări de de zi cu zi la nivelul guvernării. În momentul în care va veni vremea la care să ne asumăm și candidatul - o vom face. Cert este că, în momentul de față, împreună cu PNL, împreună cu activul de partid, vom decide și aceste demersuri, de la care nu mă dau înlături.”, a spus Nicolae Ciucă, la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel