Nicolae Ciucă, despre Covid-19: Inamic nevăzut, fără tabără militară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, descrie Covid-19 ca fiind un ”inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie”. Acesta a precizat într-un mesaj pe Facebook că militarii sunt pregătiți să apere cetățenii. 

Ministrul Apărării Nicolae Ciucă a transmis un mesaj către populaţie, pe care o îndeamnă să rămână în case și descrie coronavirusul ca fiind „un inamic nevăzut, fără tabără militară şi fără doctrină sau strategie de atac", scrie Agerpres. 

Cum putem preveni infecția 

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj prin care spune cum poate fi prevenită infecţia cu noul coronavirus.

„Principala strategie pe care o putem aplica în lupta cu coronavirusul, singura care şi-a dovedit eficienţa, este să staţi acasă, să evitaţi cât se poate de mult apropierea de alte persoane şi mai ales... să vă protejaţi", a spus Nicolae Ciucă, ministrul Apărării.

Militarii, pregătiți să apere cetățenii

Ministrul Apărării a dat asigurări că, dacă va fi nevoie, militarii sunt pregătiţi să apere cetățenii.

„Militarii sunt şi vor fi implicaţi total în ceea ce presupune apărarea ţării, în lupta cu un inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie de atac", a mai spus Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel