Neymar, record de selecții. L-a depășit pe Pele
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Pele l-a felicitat pe Neymar pentru depăşirea numărului său de selecţii.

Pele l-a felicitat pe actualul star al echipei de fotbal a Braziliei, Neymar, care l-a depăşit săptămâna aceasta ca număr de selecţii, încurajându-l totodată să-l depăşească şi ca număr de goluri marcate pentru naţionala 'Canarinha'.

Neymar a evoluat luna aceasta în meciurile amicale câştigate de Brazilia în faţa Arabiei Saudite (2-0) şi Argentinei (1-0), ajungând la 94 de selecţii. El l-a depăşit astfel pe 'Regele' Pele, care a îmbrăcat de 92 de ori în cariera sa tricoul Selecao.

'Felicitări, @neymarjr, pentru selecţiile din această săptămână. Le-ai depăşit pe cele 92 ale mele. Acum tu poţi să depăşeşti şi recordul meu de goluri. Brazilia are nevoie de tine!', a scris Pele pe contul său Twitter.

Pele a marcat în total 77 de goluri pentru selecţionata Braziliei, în timp ce Neymar a înscris de 59 de ori până în prezent. 'Neymar mai are nevoie de 19 goluri în galben pentru a-l depăşi pe O Rei şi a deveni cel mai bun marcator din istoria naţionalei Braziliei', a comentat FIFA pe contul său oficial de Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel